Jäsenkirje 1/18

JÄSENKIRJE 1/18

 

MIKKELIN PUUTARHAYHDISTYS RY

Taas on yksi toimelias vuosi 30-vuotisjuhlineen takanapäin ja uutta toimintakautta suunniteltu.

Pyrimme hallituksessa laatimaan aina monipuolista ohjelmaa. Ideoita otamme mielellämme myös jäseniltä vastaan! Niitä voi esittää kelle tahansa hallituksen jäsenistä tai mielellään uuteen yhdistyksen s-postiosoitteeseen: hallitus@mikkelinpuutarhayhdistys.fi

Viime vuoden tapahtumista löytyy koosteet nettisivuilta, ja tulevasta toiminnasta päivitetään aina tietoa sinne, joten käykääpä ahkeraan katsomassa mitä on meneillään. www.mikkelinpuutarhayhdistys.fi

Vuosikokous pidettiin 8.3.2018 Hotelli Cumuluksessa, läsnä oli 15 henkilöä.

Tällä kertaa hallituspaikkansa jättivät Eija Vatanen-Siitari ja Hilkka Asikainen.

ISO KIITOS molemmille! He ovat olleet ahkeria osallistumaan tapahtumiin ja kokouksiin. Eija on saanut tiedottajana tosi paljon yhdistykselle näkyvyyttä luomillaan yhdistyksen nettisivuilla, facebook-ryhmissä ym., viimeisenä suurena ponnistuksena oli uusien mainostuotteiden lanseeraus.

Eijan työtä tiedottajana jatkaa hallituksen uusi jäsen Milla Seijamaa.

Jäsenrekisterin hoitajaksi saatiin myöskin uusi hallituslainen Seija Hokkanen.

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömuutosasiat ensimmäisen kerran, toinen asian vaatima kokous järjestetään syksyllä.

Vuosikokouksessa valittu uusi hallitus kiittää saamastaan luottamuksesta, tässä kokoonpano ja tehtäväjakoa: * :llä merkityt uusia jäseniä hallituksessa

Toimihenkilöiden sähköpostiosoitteet löytyvät kotisivuilta.

Päivi Avela, hallituksen puheenjohtaja puh. 044 5200209

Viljo Muuronen, jäsen (varapuheenjohtaja) 0442396485

Pirjo Huuhtanen, jäsen (sihteeri) 0503805512

Tapani Varjus, jäsen (rahastonhoitaja, retkivastaava) 0405103210

*Milla Seijamaa, jäsen (tiedotussihteeri) 0500151075

*Seija Hokkanen, jäsen (jäsenrekisterin hoitaja) 0505842820

Sari Pesonen, jäsen

Max Vuorinen, jäsen (retkivastaava)

Anna-Liisa Koivisto, jäsen

Anssi Krannila, varajäsen Teppo Kaarniemi, varajäsen

Kaarina Hänninen, varajäsen Helena Uusitalo, varajäsen

Tämän vuoden puolella on toteutunut jo kolme luentoa Mikkelipuiston Greeneri – ravintolassa:

25.1. Maija Rouvisen luento taimikasvatuksesta
15.2. Christina Waldenin luento lasten puutarhasta

5.4. luento kansainvälisen Berliinin IGA 2017 – puutarhanäyttelyn annista valokuvin ja tarinoin, Eija Vatanen-Siitari ja Päivi Avela

Tulevaa toimintaa:

26.4. klo. 17.00 Otavan Koulutilan puistossa pensaiden leikkaustalkoot, kahvit ja infotilaisuus Koulutilan puiston inventaariosta, sekä opastuskierros pensaiden leikkauksista tarkempaa tietoa yhdistyksen nettisivuilla

19.5. klo. 11.00-14.00 Otavan koulutilan kevätpäivä – tapahtuma: yhdistyksellä on osasto, jossa myydään tuotteitamme: t-paitoja, kasseja ja kortteja sekä esitellään yhdistyksen toimintaa ja neuvotaan puutarha-asioissa

26.5. on Mikkelipuiston kevättapahtuma, jossa perinteisesti yhdistyksellä on ollut osasto, tällä kertaa järjestämme sinne info-pöydän säävarauksella

järjestämme myös toukokuun aikana jäsenille yritysvierailun Mikkelin Hankkijan puutarhamyymälään. Tilaisuuden tarkempi ajankohta sovitaan myöhemmin ja tiedotetaan nettisivuilla. Luvassa heti normaalin aukioloajan jälkeen mm. toiminnan esittelyä, tietoiskuja, alennuksia tuotteista ja tarjoiluakin.

9.6. retki Helsinkiin Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan ja Annalaan, lähtö Mikkelistä klo. 6.30, ja matkan varrelta voi myös nousta kyytiin. Tarkempaa tietoa ohjelmasta nettisivuilta sekä retkivastaavalta Tapani Varjus. Sitovat ilmoittautumiset tekstiviestillä numeroon 040 5103210, tai s-postiin: tapani.varjus@netti.fi 15.5. mennessä. Maksu jäseniltä 50,00, muilta 57,00 matkan aikana Tapanille käteisellä.

1.7. valtakunnallinen Avoimet puutarhat – tapahtuma, ilmoittautumisia vierailukohteeksi odotetaan osoitteessa: www.avoimetpuutarhat.fi

7.7. retki Jyväskylän seudulle, lähtö Mikkelistä ja kohteena Tommolan perennatila Leivonmäellä, Viherlandia ja yksityispiha Laukaalla. Tarkempaa tietoa retkestä tulossa nettisivuillemme. Sitovat ilmoittautumiset Tapani Varjukselle 22.6. mennessä.

heinäkuun puolivälissä järjestämme pihakävelyn, tarkempi ajankohta ja kohde ilmoitetaan myöhemmin ( katsotaan myös säätilannetta)

18.8. retki Lepaan Puutarhatekniikkanäyttelyyn, tarkempaa tietoa retkestä myöhemmin sivuillamme ja kohteesta esim. Hämeenammattikorkeakoulu Lepaa /puutarhanäyttely. Ilmoittautumiset retkivastaavalle.

loka- ja marraskuulla on taas vuorossa luennot, joista tarkempaa tietoa myöhemmin

Kotisivuilta www.mikkelinpuutarhayhdistys.fi löytyy tietoa tapahtumista.

Yhdistyksen nettisivuille galleriaan voi laittaa kuvia omasta puutarhastaan ja jakaa tietoa ja kokemuksia. Yhteyshenkilönä tiedottaja Milla Seijamaa: hallitus@mikkelinpuutarhayhdistys.fi.

Tärkeää asiaa:

Tämän kirjeen mukanasaatte jäsenlaskun maksutiedot, jotka löytyvät kirjeen lopusta.Jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet s-postiosoitteensa saavat kirjeen sinne, muille lähetämme postitse.

Huom! Tilitiedot kaikkia maksuja varten kirjeen alalaidassa, jos joku muu on maksajana, niin jättäkää viitenumero pois ja merkatkaa viestikenttään jäsenen nimi. Säilyttäkää maksutiedot, joita voitte käyttää myöhemmin retkien maksamisessa etukäteen tai esim. ostamienne mainosmateriaalien ja kurssien maksamiseen.

Toivomme, että ilmoitatte jäsenrekisterin hoitajalle s-postiosoitteenne, puhelinnumeronne sekä yhteystietonne muutokset! Näin vähennämme merkittävästi postituskulujamme, tieto menee oikeaan osoitteeseen ja sähköisesti tiedotus toimii tehokkaasti (Milla laittaa tiedotteet kaikista tapahtumista s-postilistalla oleville).

Toivomme myöskin, että maksatte jäsenmaksun, jos haluatte olla edelleen yhdistyksen jäseniä ja nauttia jäsenyyden kautta saatavista eduista. Näitä ovat mm. ilmaiset luennot ja muut tapahtumat, edullisemmat retket ja Kotipuutarhalehti alennettuun jäsenhintaan.

Jos ette halua enää olla jäseniä yhdistyksessä, olkaa hyvä ja ilmoittakaa irtisanoutumisestanne jäsenrekisterin hoitajalle seijarh.hokkanen@gmail.com, kiitos.

Kotipuutarhalehden suosittelukumppanuus – tilaajakampanja jatkuu edelleen, lisätietoa ja tilauskaavakkeita saa puheenjohtajalta ja sihteeriltä.

Iloista eloa jokaiseen puutarhaan ja mukavaa yhdessäoloa tapahtumien merkeissä!

Päivi Avela , pj

JÄSENMAKSU VUODELLE 2018 : 20,00€ eräpäivä 30.4.2018

YHDISTYKSEN TILITIEDOT:
Maksun saaja: Mikkelin Puutarhayhdistys ry tilinumero: FI25 5271 0420 1773 06 viite 12360