Pihakävely 30.8.2018 klo 17.30

TERVETULOA LÖYDÖN KYLÄÄN!Syksyn pihakävely puutarhayhdistyksen jäsenille Päivi Ketolan puutarhassa (Löydönraitti 1) torstaina 30.8. klo 17.30. Nykyinen omistaja on rakentanut pihaansa kymmenisen vuotta.

Paljon on vuosien mittaan saatu aikaan, paljon on vielä kesken.
Puutarhassa erilaisia istutuksia, kierrätystaidetta ja keramiikkaa.

Vapaa pääsy – pieni taimipuoti

Ajo-ohje Löydönraitti 1:een: Aja Mikkelistä Ristiinan suuntaan n. 15 km, käänny Löydön tienhaarasta vasemmalle. Aja Löydöntietä n. 2 km kunnes peltoaukea avautuu oikealle, Löydönraitti kääntyy pellon kohdalta vasemmalle. Kohde on heti Löydöntien ja Löydönraitin kulmauksessa. Talo on vaalea, kaksikerroksinen, 50-luvun rapattu rakennus, jonka pihaa rajaa yhdeltä sivulta ruskea rima-aita. Autoja voi pysäköidä autopihalle (Löydöntien puolelle) tai aidan viereen (Löydönraitin puolelle).