Jäsenilta Kotikorven puutarhalla 21.5.

Pääsemme tutustumaan Kotikorven puutarhalle 21.5. klo 18.00 alkaen yrittäjä, puutarhateknikko Sari Lappalaisen luokse. Meille on kertomassa yrityksestä ja kasviuutuuksista maisemasuunnitteluhortonomi Heli Korhonen ja sen jälkeen on ostoskierroksen vuoro. Ilta on tarkoitettu vain maksaneille jäsenillemme.

Puutarhan esittely:

Kotikorven Puutarha sijaitsee Mikkelin Korpikoskella 15 km:n päässä Mikkelin keskustasta (Rantakylän ja Vanhamäen välissä). Kasvihuonepinta-alaa on 1300 neliötä ja kasvatamme kesäkukkia sekä yrttien ja vihannesten taimia. Aloitimme tilanpidon vuonna 1999 ja ensimmäinen kasvihuone rakennettiin 2003. Alkuun kasvatimme luomuvihanneksia, mutta 2006 vuodesta lähtien tuotantosuuntana on ollut ryhmäkasvien kasvatus. Peltoa tilalla on n. 10 ha, joista osa omaa ja osa vuokrattua. Peltopinta-ala on kaikki heinällä. Lisäksi tilallamme on 5 hevosta, kaksi aasia, pari minipossua (Viljami päässyt kuvaankin) ja muutama kana. 

Tervetuloa tutustumaan ja viettämään kivaa iltaa puutarhayhdistyksen jäsenien kesken!