Pihakävely Mäntyharjulla torstaina 11.7.

Tervetuloa pihakävelylle Mäntyharjulla Päivi ja Jukka Honkaselle 11.7.2019.

Päivin kertomaa:

Noin hehtaarin pihapiirin ja puutarhan alue juontaa juurensa arvioiden aina vuoteen 1860. Itse olen täällä häärinyt reilut 30 vuotta. Eri vaiheissa elämää on ollut enemmän tai vähemmän aikaa puutarhan hoidolle, moni uusi projekti muhii mielessä ja on vaiheessa tälläkin hetkellä. Vajaan vuoden ikäinen keittiöpuutarha on vielä osin kesken, mutta tuottaa jo paljon iloa.

Jos olet kiinnostunut vanhan kartanon puutarhasta tässä vaiheessa, niin tule ihmeessä mukaan kiertelemään ja vaihtamaan ajatuksia.

Lähdetään taas porukalla kimppakyydein satamasta (Kotikorven puutarhan myyntiteltan luota) klo 17.00 ajelemaan kohti Mäntyharjua. Päivi Avelan lahtee klo 17 Otavan K-kaupan pihasta, eli hänen kyytiin pääsee siltä suunnalta. (Jos haluat Päivin kyytiin niin tee häneltä tekstiviestillä ns. paikkavaraus puh. 044 5200 209.)  

Ja jos haluaa mennä pihakävelylle omilla kyydeillä, niin osoite on Mäkkiinmaantie 3, 52700 Mäntyharju, eli 5-tieltä poistutaan Pertunmaa – Mäntyharju liittymästä ja ajetaan Mäntyharjun suuntaan n. 1km. Matkaa Mikkelistä heille on noin 40 km.

Tervetuloa!