Vuosikokous 24.2. ja Tiina Kylliäisen kuvaesitys puutarhan kasveista lähikuvin

Mikkelin puutarhayhdistyksen vuosikokous maanantaina 24.2.2020  klo 18.00 Mikkelin Yliopistokeskuksen auditoriossa, Lönnrötinkatu 5. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Ennen kokousta muotoilija, taiteilija ja puutarhanhoitaja Tiina Kylliäisen kuvaesitys klo 17.00, kesto noin tunti.

Tilaisuus puutarhayhdistyksen jäsenille maksuton, ei jäsenet 5€ kuvaesitykseen. Vuosikokous on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille. 

Tiinan kertomaa kuvaesityksestä:

”Kun valo kiertyy puutarhaan, puut, pensaat ja kukat heräävät eloon. Lehvistöjen katveessa ja kukkapenkkien uumenissa hehkuu ja tapahtuu. Mitä näemmekään kun sukellamme kasvien sekaan ja katselemme hieman lähempää ja syvemmälle. Taltioin näitä hetkiä pienessä puutarhassani etsien erityisesti valoa ja sen monia muotoja. Tutkin kuinka valo reunustaa, pisaroi, korostaa tai hehkuu. Muotoilijana kuvaan kukkia erityisesti muotoilijan silmin nähtynä. Pääosa kuvistani on lähhikuvia, joita kuvaan Leican 61 vuotta vanhalla omaperäisellä objektiivilla. Haluan ohjailla valokuvillani ihmisiä oivaltamaan, löytämään ja huomaamaan kauneutta vaatimattomuudessa ja pienissä yksityiskohdissa. Kuvillani haluan tuoda ihmisille iloa. Kannanottoni taiteessani onkin ilo ja kauneus.”

Kuviini voi käydä tutustumassa myös https://www.facebook.com/taiteilijatiinakylliainen/