Kotipuutarha-lehden jäsenetu yhdistyksen jäsenille

Puutarhaliittoon kuuluvien puutarhayhdistysten henkilöjäsenillä on nyt mahdollisuus tilata Kotipuutarha-lehti tutustumishintaan. Saat ensimmäiset neljä lehteä 25 eurolla tai koko ensimmäisen vuoden hintaan 49 euroa. Kampanjajakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti jäsenhintaan 68 euroa /vuosi. 

Katso tarjous allaolevasta linkistä:
https://www.kotipuutarha.fi/jasentilaus/

Verkkosivuilta löytyy myös Puutarhayhdistysten toimikunta ja kokousmuistiot.

Mukavia lukuhetkiä!

Ota omaksesi Kotipuutarha!

Puutarhaliitto, yhteinen järjestömme, on julkaissut Kotipuutarha-lehteä jo yli 80 vuoden ajan. Kotipuutarha-lehden sisältö on asiantuntevaa ja elää tiiviisti ajassa. Lehti esittelee puutarhoja kattavasti ympäri Suomen ja sisällössä otetaan huomioon maamme vaativa ilmasto. Lehti kannustaa luonnon monimuotoisuutta ja ympäristöä huomioivaan puutarhaharrastamiseen.

Puutarhaliitto ry on jatkossa yhä vahvemmin suomalaisten puutarhaharrastajien oma yhteisö. Kehitämme lehteä myös niin, että jäsenten ääni ja paikalliset tapahtumat näkyvät lehdessä aikaisempaa paremmin. 

Tarjoamme jäsenillemme aina parhaan kestotilaushinnan ja toivomme, että jäsenet suosivat oman yhdistyksensä lehteä. Näin Kotipuutarha pysyy elinvoimaisena ja tuottaa mielenkiintoista sisältöä kaikille lukijoille. Jokainen tilaus on tärkeä ja mahdollistaa yhteisen lehden kehittämisen ja julkaisemisen myös tulevaisuudessa. 

Timo Taulavuori
Toimitusjohtaja
Puutarhaliitto ry.

Tutustumistarjous! Aloita jäsentilauksesi nyt edullisella tutustumistarjouksella: Saat ensimmäiset 4 lehteä vain 25 eurolla! Tämän tutustumisjakson jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti edulliseen jäsenhintaan 68 €/vuosi. Vuonna 2024 uuden kestotilauksen normaalihinta 98 €. Katso tarkemmat tiedot ja tilaa helposti netistä kotipuutarha.fi/jasentilaus.

Voit tilata myös asiakaspalvelustamme:
Sähköpostilla kotipuutarha@atex.com
Soittamalla 03 4246 5324 (ark. klo 8–16)

Puutarhaliitto ry.