Puutarhaterapia (ilm. 23.4.2024 mennessä) ja Metsämieli (ilm. 10.5.2024 mennessä) -koulutukset Etelä-Karjalan kesäyliopistossa

 

Kuvassa ylhäältä päin kuvattu kannettava tietokone, jonka näppäimistöllä on kädet. Kuvan vasemmassa reunassa Kesäyliopiston tunnuslause

Inspiroidu puutarhasta ja luonnosta. 

Etelä-Karjalan kesäyliopistolla on tarjolla loppukeväällä alkavia luonto- ja puutarhateemaisia koulutuksia. Tervetuloa mukaan oppimaan ja inspiroitumaan niin työsi tueksi kuin omaksi iloksi!

Puutarhaterapia 8 op

Luontoyhteys ja työskentely kasvien kanssa saa aikaan myönteisiä vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin. Koulutuksessa perehdytään teorian ja käytännön avulla työmenetelmään ja saadaan valmiudet toteuttaa puutarhaterapeuttisia työtapoja eri asiakasryhmien kanssa. Lisäksi perehdytään luonto- ja puutarhaympäristön vaikutukseen ihmisen hyvinvoinnissa ja saadaan välineitä oman jaksamisen tukemiseen.

Lue lisää…

Kuvassa keskellä voikukka alaviistosta kuvattuna. Kukka on valaistunut auringon paisteesta

Metsämieli ohjaajakoulutus 2 op

Metsämieli kutsuu polulle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, ihmisyyttä ja itsensä tuntemista. Suomessa 2000-luvulta alkaen kehitettyä konseptia voi hyödyntää arjen hyvinvointitapoina ulkoillessa metsässä, puistoissa, omassa pihapiirissä tai jopa sisätiloissa. Metsämieli sopii käytettäväksi yksin, kaksin tai isommalla porukalla vaikkapa perheen tai työkavereiden kanssa, ja työelämässä esim. vapaaehtoistoiminnassa, kuntoutus- ja valmennusalalla tai matkailutuotteissa.

Lue lisää…

Tutustu koulutustarjontaamme kokonaisuudessaan tästä

 

Etelä-Karjalan kesäyliopisto
Yliopistonkatu 36
53850 Lappeenranta
puh. 010 322 9460
toimisto@kesyli.net

www.kesyli.net

Facebook Twitter
Tietosuojaseloste